Σαλόνι & ΤραπεζαρίαΚρεβατοκάμαραΠαιδικόΚουζίναΜπάνιοΔιακόσμησηΕξωτερικός Χώρος

Διακόσμηση


Κουρτίνες

Κουρτίνες Υπάρχουν διάφορα είδη κουρτινών, από χοντρό ή λεπτό ύφασμα, με κρίκους, με τιράντες, υπάρχουν οι ρολοκουρτίνες ή οι τύπου ρόμαν, απλά για να αναφέρουμε μόνο μερικές από αυτές. Η μεγάλη ποικιλία, βέβαια, ενδέχεται να περιπλέξει την επιλογή σας αλλά εάν αποφασίσετε πρώτα τι είδους κουρτινόξυλο θέλετε δεν θα είναι τόσο δύσκολο, καθώς οι επιλογές σας αμέσως αμέσως θα περιοριστούν σε συγκεκριμένα είδη κουρτίνας.

Περισσότερα

Χαλιά και Μοκέτες

Χαλιά και Μοκέτες  Εάν είστε σε κάποιο κατάστημα χαλιών και βλέπετε ένα χαλί το οποίο σας αρέσει το πιο πιθανό είναι να υπάρχει και κάποιο σημείο του σπιτιού σας για να το τοποθετήσετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έβαζαν ένα χαλί στον κυρίως χώρο του σπιτιού τους, στο σαλόνι, ενώ λίγοι είναι εκείνοι που συνειδητοποιούν πως τα χαλιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλους χώρους του σπιτιού.
Περισσότερα

Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες Εκτός από το να τοποθετείται παραδοσιακά από τοίχο σε τοίχο σε ολόκληρο το σπίτι, η ταπετσαρία χρησιμοποιείται πλέον και για να «ζωντανέψει» ουδέτερους χώρους. Οι πιο πρόσφατες τάσεις περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ταπετσαρίας σε ένα μόνο τοίχο για να τονιστεί και να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον ή για να αναδειχτεί κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού όπως ένα καλαίσθητο τζάκι για παράδειγμα.
Περισσότερα

Feng Shui, Χρώματα και Σύγχρονη Αισθητική

Feng Shui, Χρώματα και Σύγχρονη Αισθητική Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά για το Φενγκ Σούι ας ξεκινήσουμε λέγοντας πως το Φενγκ Σούι είναι μια αρχαία κινεζική τέχνη τοποθέτησης αντικειμένων και διαρρύθμισης του χώρου για την ορθότερη ροή της θετικής ενέργειας και την επίτευξη της ευτυχίας, της αρμονίας και της υγείας για όσους ζουν μέσα σε αυτόν τον χώρο.
Περισσότερα

Φυτά Εσωτερικών Χώρων

Φυτά Εσωτερικών Χώρων  Τα φυτά εσωτερικών χώρων αποτελούν μια εξαιρετική διακοσμητική πρόταση καθώς μπορούν τοποθετηθούν σε κάθε σημείο του σπιτιού: στο σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα ή και το μπάνιο. Οι ανάγκες ενός φυτού είναι αρκετά απλές – φως, νερό και καλό χώμα – είναι η μόνη φροντίδα που χρειάζονται τα φυτά σας για να αναπτυχθούν σωστά.
Περισσότερα

Eπιλέξτε Σχετικές Εταιρίες :

Πέρσικα Α.Νικολαίδης Α.Ε.
Χαλιά και Τάπητες
Πέρσικα Α.Νικολαίδης Α.Ε.
In House Styling
Χαλιά, Τάπητες
In House Styling
Έπιπλα Vero
έπιπλα, σαλόνια, τραπεζαρίες, σύνθετα, κρεβάτια
Έπιπλα Vero
KA International
Κουρτίνες Υφάσματα
KA International
IN HOUSE STYLING
Κουρτίνες, Υφάσματα


Επιχειρήσεις με είδη διακόσμησης και έπιπλαΑναζητήστε επαγγελματίες και επιχειρήσεις από το χώρο της διακόσμησης, έπιπλα, είδη κήπου κτλ στον επαγγελματικό μας κατάλογο που περιλαμβάνει 44 επιχειρήσεις.

Περιοχή:

Κλάδος :

 Νέες Αναλυτικές Παρουσίες:
Dreams Οn Wall
  Τοιχογραφίες για παιδικά δωμάτια και επαγγελματικούς χώρους, τοιχογραφίες παιδικών δωματίων
Cuzina Stavrianos
  Έπιπλα κουζίνας, Ντουλάπες, Ειδικές κατασκευές
LA MURRINA
  murano
Έπιπλα Τασίκας
  Νεοκλασικά Έπιπλα
ShoWood
  Outdoor Products
Έπιπλα Αρζουμανίδης
  Έπιπλα Αξίας
atrium
  Εμπορία Επίπλου
Archie & Costa
  Πόρτες- Παράθυρα
Expert
  Ηλεκτρικά Είδη
Inhouse STYLING
  Φωτισμός
IN HOUSE Styling
  Ταπετσαρίες Τοίχου
INHOUSE Styling
  Έπιπλα


Πρόσφατα Θέματα
Έξω κάνει κρύο, φυσάει, συννεφιάζει κι εσύ στον καναπέ με μια κούπα ζεστή σοκολάτα κοιτάς έξω τον καιρό που χειμωνιάζει. Έξω είναι χειμώνας, αλλά μέσα ...

Στο σχολείο είχαμε τα μαθήματα για το σπίτι, με λίγα λόγια το homework. Τώρα πολλοί είναι αυτοί που.. αναγκάζονται ή και με τη θέληση τους ...

Το σπίτι είναι σχεδόν έτοιμο. Η ολοκαίνουργια κουζίνα είναι στη θέση της, τα δωμάτια φρεσκοβαμμένα και το κερασάκι που απομένει για την τούρτα είναι τα ...

Τα μικροέπιπλα είναι έπιπλα που μπορεί να είναι κομπάρσοι στο σπίτι μας, αλλά η χρηστικότητα και η λειτουργικότητα τους τα κάνουν πρωταγωνιστές! Πολλά και ...

Προβληθείτε
To homedecor.gr είναι η νέα δικτυακή πύλη με θέματα γύρω από έπιπλα, εσωτερική διακόσμηση, εξωτερική διακόσμηση με κατάλογο επιχειρίσεων, άρθρα κτλ.

Δυνατότητες Προβολής


To homedecor.gr είναι ένα έργο της
nbh-Υπηρεσίες Διαδικτύου
Δείτε επίσης: ΓΑΜΟΣ, βαπτιστικα
 
Copyright 2007, Homedecor.gr