Σαλόνι & ΤραπεζαρίαΚρεβατοκάμαραΠαιδικόΚουζίναΜπάνιοΔιακόσμησηΕξωτερικός Χώρος

Μικροέπιπλα για όλο το σπίτι

Σαλόνι & Τραπεζαρία | Έπιπλα Σαλονιού και Τραπεζαρίας
Μικροέπιπλα για όλο το σπίτιμικροέπιπλα είναι Τα μικροέπιπλα είναι έπιπλα που μπορεί να είναι κομπάρσοι στο σπίτι μας, αλλά η χρηστικότητα και η λειτουργικότητα τους τα κάνουν πρωταγωνιστές! Πολλά και διάφορα είναι τα μικροέπιπλα σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού μας.

Ας πάμε πρώτο στο σαλόνι που είναι και το. επίσημο δωμάτιο μας. Τα μικρά τραπεζάκια που βάζουμε δίπλα στους καναπέδες για διακοσμητικούς λόγους, αλλά και χρηστικούς. Εκεί, τοποθετούμε κορνίζες, βάζα με λουλούδια, κομψά σταχτοδοχεία εξυπηρετώντας παράλληλα και τις ανάγκες αυτών που κάθονται στους καναπέδες. Εκτός από το κεντρικό τραπέζι που υπάρχει στο σαλόνι μας, το σετ με τα τραπεζάκια που είναι το ένα μέσα στο άλλο είναι όλα τα λεφτά!

Σε γιορτές ή πιο απλές περιπτώσεις που έχουμε κόσμο σπίτι, οι καλεσμένοι μας που δεν έχουν άμεση πρόσβαση με το κεντρικό τραπέζι μπορούν

να εξυπηρετηθούν από τα μικρά αυτά τραπεζάκια. Βάλτε τάξη στα ποτά σας δημιουργώντας μια ζεστή και ωραία γωνιά στο σαλόνι σας. Με ένα έπιπλο μίνι μπαρ μπορείτε να έχετε το δικό σας μπαρ στο σαλόνι σας και να κάνετε το χαβαλέ με τις φίλες και την παρέα σας Επίσης, μικρά σκαμπό ή πουφ σας λύνουν τα χέρια βολεύοντας τους καλεσμένους σας στις περιπτώσεις που είναι πάρα πολλοί.

Στη συνέχεια περνάμε στην κρεβατοκάμαρα σας. Το δωμάτιο που εκτός από τον ύπνο περνάτε και τις ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Το κομοδίνο είναι το βασικό μικροέπιπλο αυτού του δωματίου. Ένα για τον άντρα και ένα για τη γυναίκα τοποθετημένα στην πλευρά του καθένα. Πάντα στο ίδιο σχέδιο με το κρεβάτι ή ανάλογο έτσι ώστε να μην είναι. ξεκάρφωτα στο δωμάτιο. Προτιμήστε αυτά με συρτάρια για να έχετε περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους στο δωμάτιο σας.

Μετά το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο σειρά έχει η κουζίνα. Εκεί τα μικροέπιπλα που συναντάμε είναι λίγα. Σκαμπό για το τραπέζι της κουζίνας όπου τρώμε ως οικογένεια εξυπηρετούν ανάλογα. σκηνικά με αυτά του σαλονιού μας όταν έχουμε περισσότερο κόσμο να εξυπηρετήσουμε. Επίσης, στην κουζίνα αν δεν επαρκούνε οι αποθηκευτικοί μας χώροι, τότε με πρόσθετα ράφια μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως επίσης και με κινητά καλάθια.

Μικροέπιπλο θεωρείται και ο καλόγερος. Όχι δεν χρειάζεται να πάτε στο μοναστήρι. Μιλάμε για τον καλόγερο που κρεμάμε τα ρούχα μας, κυρίως τα πανωφόρια, αφού τις περισσότερες φορές βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού. Μια λύση αντί για τις κλασικές κρεμάστρες προσθέτοντας στυλ και ύφος στο σπίτι μας!

EπιλέξτΡ ΣχΡτικές ΕταιρίΡς :

atrium
Εμπορία Επίπλου
atrium
Έπιπλα Vero
έπιπλα, σαλόνια, τραπεζαρίες, σύνθετα, κρεβάτια
Έπιπλα Vero
Gothic Cabinet Craft
Real Wood Furniture
Gothic Cabinet Craft


Επιχειρήσεις με είδη διακόσμησης και έπιπλαΑναζητήστε επαγγελματίες και επιχειρήσεις από το χώρο της διακόσμησης, έπιπλα, είδη κήπου κτλ στον επαγγελματικό μας κατάλογο που περιλαμβάνει 44 επιχειρήσεις.

Περιοχή:

Κλάδος :

 Νέες Αναλυτικές Παρουσίες:
Dreams Οn Wall
  Τοιχογραφίες για παιδικά δωμάτια και επαγγελματικούς χώρους, τοιχογραφίες παιδικών δωματίων
Cuzina Stavrianos
  Έπιπλα κουζίνας, Ντουλάπες, Ειδικές κατασκευές
LA MURRINA
  murano
Έπιπλα Τασίκας
  Νεοκλασικά Έπιπλα
ShoWood
  Outdoor Products
Έπιπλα Αρζουμανίδης
  Έπιπλα Αξίας
atrium
  Εμπορία Επίπλου
Archie & Costa
  Πόρτες- Παράθυρα
Expert
  Ηλεκτρικά Είδη
Inhouse STYLING
  Φωτισμός
IN HOUSE Styling
  Ταπετσαρίες Τοίχου
INHOUSE Styling
  Έπιπλα


Πρόσφατα Θέματα
Έξω κάνει κρύο, φυσάει, συννεφιάζει κι εσύ στον καναπέ με μια κούπα ζεστή σοκολάτα κοιτάς έξω τον καιρό που χειμωνιάζει. Έξω είναι χειμώνας, αλλά μέσα ...

Στο σχολείο είχαμε τα μαθήματα για το σπίτι, με λίγα λόγια το homework. Τώρα πολλοί είναι αυτοί που.. αναγκάζονται ή και με τη θέληση τους ...

Το σπίτι είναι σχεδόν έτοιμο. Η ολοκαίνουργια κουζίνα είναι στη θέση της, τα δωμάτια φρεσκοβαμμένα και το κερασάκι που απομένει για την τούρτα είναι τα ...

Τα μικροέπιπλα είναι έπιπλα που μπορεί να είναι κομπάρσοι στο σπίτι μας, αλλά η χρηστικότητα και η λειτουργικότητα τους τα κάνουν πρωταγωνιστές! Πολλά και ...

Προβληθείτε
To homedecor.gr είναι η νέα δικτυακή πύλη με θέματα γύρω από έπιπλα, εσωτερική διακόσμηση, εξωτερική διακόσμηση με κατάλογο επιχειρίσεων, άρθρα κτλ.

Δυνατότητες Προβολής


To homedecor.gr είναι ένα έργο της
nbh-Υπηρεσίες Διαδικτύου
Δείτε επίσης: ΓΑΜΟΣ, βαπτιστικα
 
Copyright 2007, Homedecor.gr